Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Una De Gato Vibe macskakarom kapszula

Ár:
6.090 Ft
Kiszerelés:                        150mg
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: VI0001
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

Leírás

A FANTASZTIKUS HATÁS, A TÖBB MINT 15 ÉV EREDMÉNYE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN!

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

A szervezet védekezőképességét növeli, a mozgásszervi betegségekben kifejtett gyulladáscsökkentő hatását orvosi vizsgálat eredménye igazolja. A macskakarom, perui népszerű nevén "Una de Gato" az Amazonas menti őserdőkben élő nagyméretű cserje. A nevét a levelek alatt található karomszerű képződményéről nyerte. Az Ashaninka indián törzs a cserjét évezredeken át hagyományos gyógyító módszerük részeként használta.

Peruban a macskakarmot még ma is csodanövénynek tekintik.

A macskakarom kiváló gyógyászati növény. Patológiás esetekben, mint a reuma, artritis alkalmazható. Mozgásszervi betegségek tüneteinek csökkentésére önmagában, ill. a gyógyszeres kezelés kiegészítésére alkalmas. A szervezet védekezőképességének növelésére kiegészítő terápiaként is alkalmazható.

Egy kapszula tartalma 150 mg macskakarom kéreg [Uncaria tomentosa (Willd.) DC.; cortex] finomra őrölt pora.

Az OÉTI Szakértő Testület a 2013/06#slSZT0007 számú Tudományos Állásfoglalásában az alábbi következtetésre jutott a macskakarom kéreggel kapcsolatban:

"Az Uncaria tomentosa kéreg, illetve az abból előállított készítmények (kivonatok), olyan hatással bírnak, melyeknek orvosi felügyelet mellett betegségek kezelésében van jelentőségük (úgymint gyulladáscsökkentő hatás, daganatellenes hatás, immunológiai hatás)."


Információ a felhasználók számára

UNA DE GATO VIBE® kapszula
 

Mielőtt elkezdi szedni ezt a készítményt, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz!

Ezt a készítményt mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje!

  • Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet!
  • Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét! Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt, bármely lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.
  • Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát, ha tünetei nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak!

Tulajdonság, hatás: Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Az ashaninka indiánok (Peru) természet-gyógyászati ismeretei és orvosi vizsgálatok alapján lassítja, ill. leállítja a mozgásszervi gyulladásos folyamatot.

Mi a kapszula hatóanyaga? Egy kapszula tartalma 150 mg macskakarom kéreg [Uncaria tomentosa (Willd.) DC.; cortex] finomra őrölt pora (legalább 0,05 mg mitrofillinben kifejezett összalkaloid-tartalom, legfeljebb 0,02% tetraciklusos oxindol-alkaloid tartalom).

Mit tartalmaz még a kapszula? Segédanyaga (kapszulahéj); zselatin

Mikor ajánlott a kapszula szedése: - Mozgásszervi betegségek tüneteinek csökkentésére önmagában illetve a gyógyszeres kezelés kiegészítésére. - A szervezet védekező képességének növelésére kiegészítő terápiaként.

Mikor nem szabad a kapszulát szedni? - A készítmény összetevőivel szembeni egyéni érzékenység esetén, - gyomor-bélrendszeri betegségek (gyomor-, nyombélfekély gyanúja, ill. a már kialakult tünetek, valamint az emésztőrendszer gyulladásos folyamatainak (vérző fekély felmaródás) fennállásakor, - szervátültetésen átesett és immunszupresszív szerekkel történő kezelés idején.

Mit kell tudnia a kapszula szedés megkezdése előtt? Győződjön meg arról, hogy a fentebbiekben leírt betegségek közül Ön egyikben sem szenved, még azok gyanúja sem áll fent. Gyógyszeres kezelés alatt állók a kapszula szedésének megkezdése előtt kérjék ki kezelőorvosuk véleményét.

Szedhetik-e kapszulát gyermekek is? 12 éves kor feletti gyermekeknek és serdülőknek ajánlott a kapszula szedése. 12 éves kor alatti gyermekeknél történő alkalmazásra vonatkozó adatok nem állnak rendelkezésre.

Szedhető-e a kapszula gyógyszerekkel együtt? Gyógyszerekkel való kölcsönhatásra vonatkozó adatok nem állnak rendelkezésre.

Mi a teendő, ha Ön várandós, szoptat vagy gyermeket szeretne? A készítmény biztonságos szedésére vonatkozóan ezen állapotokban nem állnak rendelkezésre adatok, ezért a kapszula szedése nem javasolt. Amennyiben Ön gyermeket szeretne, vagy szoptat, a készítmény szedéséről kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Milyen hatása van a készítménynek a gépjárművezetésre, baleseti veszéllyel járó munka

végzésére? A készítménynek gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket befolyásoló hatását nem vizsgálták.

Hogyan és mikor kell a kapszulát beszedni? A kapszulát főétkezések után 30 perc múlva, bőséges folyadékkal javasolt bevenni.

Mennyi a készítmény napi adagja? Naponta: Felnőtteknek 3x2 kapszula, Gyermekeknek és serdülőknek 12 éves kor felett 3x1-2 kapszula.

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a kapszula szedése? Alkalmazása során az esetleges egyéni túlérzékenységen kívül, gyomor-bélrendszeri panaszok (gyomortáji fájdalom, hasmenés, puffadás, székrekedés) előfordulhatnak. Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, hagyja abba a kapszula szedését, és tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét! Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt, bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

Mire kell még ügyelnie a kapszula szedése során? A dobozon feltüntetett lejárati időn túl ne szedje be a kapszulát. Gyermekektől elzárva tartandó.

Mennyi ideig szedhető a kapszula? A készítmény szedése kúraszerűen javasolt. Egy kúra javasolt időtartama 3-6 hónap, amely 2-3 hét szünet után megismételhető.

Hogyan kell tárolni a kapszulát? Legfeljebb 25°C-on tárolandó.

Nyilvántartási szám: OGYI-771/2000

Milyen a kapszula külleme és mit tartalmaz a csomagolás? Leírás: Világosbarna színű por 1-es méretű, átlátszó kemény zselatin kapszulába töltve. Csomagolás: kapszulák PVC/PVDC//Alumínium buborékcsomagolásban és dobozban. Csomagolási egység: 100 (10x10) kapszula/doboz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés